Corona maatregelingen

Beste relatie, 

Wij hebben een optimale serviceverlening aan onze relaties hoog in het vaandel staan evenals onze wederzijdse veiligheid. Om dit zoveel mogelijk intact te houden én om de verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen zullen wij de volgende regels handhaven binnen ons bedrijf.

Kantoor:

Wij vragen u onze kantoren niet te bezoeken en te proberen alles via telefoon of email te doen. 
Mocht een bezoek aan ons kantoor toch noodzakelijk zijn verzoeken wij u voor binnenkomst uw handen te wassen en een minimale afstand van 1,5 meter te bewaren.

Kantine:

Tot nader bericht is onze kantine helaas gesloten voor medewerkers van andere bedrijven.

Onderdelen magazijn:

Onderdelen kunnen per telefoon of e-mail besteld worden.  
Onze voorkeur gaat uit naar het versturen van de onderdelen. 
In bijzondere situaties is het afhalen in Drunen mogelijk, maar geef dit van tevoren aan, zodat onze medewerker de procedure hiervoor met u kan afstemmen.

Servicemonteurs buitendienst:

Onze buitendienst blijft altijd beschikbaar voor storingen en onderhoud. 
Onderdelen worden bij u geleverd of rechtstreeks bij onze monteurs in de bus dit om contact te vermijden.
Onze monteurs hebben de instructie om direct contact uit de weg te gaan en zullen dus geen handen schudden en 1,5 meter afstand houden. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Werkplaats:

Onze werkplaats is open en machines die onderhoud of reparatie behoeven kunnen na overleg naar Drunen worden gebracht. Graag stemmen we op voorhand telefonisch met u af hoe dit kan plaatsvinden.

 

Deze ongewone situatie vraagt om maatregelen en het gevolg hiervan is dat sommige dingen wat meer tijd nodig zullen hebben. Wij vragen uw begrip hiervoor en bedanken u hartelijk voor uw medewerking.

Het team van Van der Sanden Machines en Service B.V. wenst u veel gezondheid en wijsheid toe.