Over ons

Foto

Bij van der Sanden Materieelservice uit Drunen draait alles om het leveren van kwalitatief materieel groot en klein en de bijbehorende service aan bedrijven in verschillende branches. Of het nu gaat om infrastructuur, bouw, hoveniersbedrijven, stratenmakers of andere sectoren, met ons dynamisch team staan wij direct klaar om u te ondersteunen in uw dienstverlening. 

Als dealer van diverse topkwaliteit A-merken, denk aan Caterpillar, Giant, Weber MT, Atlas Copco, Makita en nog veel meer sterke merken, verzorgen wij naast levering ook reparaties, onderhoud en certificering. Bij ons in de werkplaats of bij u op locatie. Het betreft zowel nieuw als gebruikt materieel, maar ook voor voor verhuur van diverse machines bent u bij ons op het juiste adres. 

In onze winkel vindt u een uitgebreid assortiment aan klein materieel, (tuin-)gereedschap, onderdelen, bedrijfskleding, schoeisel, tuinonderhouds- en verzorgingsproducten. Onze winkel is zowel open voor bedrijvenen als particulieren van maandag t/m vrijdag 8.00-17.30 uur en op zaterdag van 8.00 tot 12.00uur.